De Zeven Provinciën

Op een prachtige locatie op de hoek van de Noorwegenkade en de IJslandstraat wordt appartementengebouw De Zeven Provinciën gebouwd. In dit bijzondere plan komen zeven royale appartementen. Elk appartement heeft een prachtig uitzicht over Almere Duin en het IJmeer richting Muiden en Amsterdam.

Deze schitterende plek biedt een gunstige ligging ten opzichten van vele voorzieningen. Zo is de supermarkt op 500 meter loopafstand en het strand op circa 600 meter. De ligging ten opzichten van de uitvalswegen zijn uitmuntend. Zo bent u in ca 12 minuten op de ringweg A10 van Amsterdam via de verbrede A1. Ook de ligging ten opzichten van openbaar vervoer zijn optimaal.

De Zeven Provinciën

Het complex bestaat uit 7 appartementen met ieder een eigen sfeer. Deze appartementen dragen ieder de naam van één van de zeven provinciën waar Nederland ooit mee begon. Het complex bestaat uit twee begane grond appartementen met een royale tuin, twee appartement op de eerste verdieping met een ruim balkon, twee appartementen op de tweede verdieping met een geweldig overhoeks balkon en veel glas. Een penthouse op de derde verdieping maakt het gebouw compleet en uniek. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en de trap.

Architectuur

Het ontwerp kenmerkt zich door zijn openheid aan de straatzijde, veel glas en grote balkons geven een optimale beleving van de omgeving voor de appartementen op de verdiepingen. De begane grond appartementen zijn gericht op de aangrenzende tuin en hebben een beschut karakter. Licht metselwerk en verfijnde aluminium kozijnen geven het gebouw een duurzame uitstraling. Betonnen slanke balkons worden voorzien van glazen balustrades met ranke balusters om het zicht zo optimaal mogelijk te houden en tegelijk beschutting te bieden.

Wonen in optima forma!

  • Twee appartementen per verdieping bereikbaar met lift en trap.
  • Inpandige lift en trappenhuis.
  • Entree via de hoofdentree door middel van een automatische deur bediend met een dongle.
  • Eigen ruime berging op de begane grond.
  • Privé parkeerplaats.
  • Zeer goede bereikbaarheid via de weg en het openbaar vervoer.
  • Hoogwaardige kwaliteit en weinig onderhoud, robuust metselwerk en aluminium kozijnen.
  • Onderscheidende architectuur.
  • Verkoopprijzen vanaf € 251.000,- v.o.n.